Ο.Λ.Θ. Α.Ε - T.A.S. - Ενημέρωση

Ενημερώθηκε: Ιουν 19


Αγαπητοί συνάδελφοι,


Σχετικά με το νέο σύστημα ραντεβού των φορτηγών της Ο.Λ.Θ Α.Ε (T.A.S) σας ενημερώνουμε για τα εξής : Σε έκτακτες περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται ραντεβού αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω του Συλλόγου μας κατόπιν επικοινωνίας. Γι' αυτές και μόνο τις περιπτώσεις, σας προτείνουμε να εγγραφείτε στο σύστημα ώστε να μπορεί να κλειστεί το ραντεβού χρησιμοποιώντας τα δικά σας στοιχεία ως χρήστη. Περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες θα σας δοθούν την επόμενη εβδομάδα, αφού πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του Συλλόγου μας με τους υπεύθυνους διαχείρισης του συστήματος της Ο.Λ.Θ. Α.Ε στην οποία θα ζητηθούν και θα διευθετηθούν τα επιμέρους ζητήματα που έχουν προκύψει.


Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το σύστημα των ραντεβού από την Δευτέρα, 22 Ιουνίου θα λειτουργεί με την καταχώρηση αριθμού container. Εφιστούμε την προσοχή σας, ώστε στην περίπτωση που θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε για να κλείσετε ένα ή περισσότερα ραντεβού, τα στοιχεία που θα εισάγετε να είναι τα σωστά.


Για την εγγραφή σας στο σύστημα ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ


Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α.Θ.


Σχετικά αρχεία : Εγχειρίδιο Οδηγιών T.A.S.

Σχεδιασμός & Διαχείριση ιστοσελίδας : Παύλος Β. Βουλουτιάδης

© 2020 Σύλλογος Εκτελωνιστών Τελωνειακών Αντιπροσώπων Θεσσαλονίκης   info@seth.gr  Ν. Κουντουριώτου 13 ΤΚ 54626 Τηλ. 2310530276