Ο.Λ.Θ Α.Ε - T.A.S (Truck Appointment System)

Ενημερώθηκε: Ιουν 10Αγαπητοί συνάδελφοι,


εν όψει της επικείμενης συνάντησης του Σ.Ε.Τ.Α.Θ. με την διοίκηση της Ο.Λ.Θ. Α.Ε στην οποία θα μελετηθεί το νέο σύστημα T.A.S. (Truck Appointment System), παρακαλούμε, όσοι από εσάς το επιθυμείτε, να μας αποστείλετε με e-mail το συντομότερο δυνατόν, τις προτάσεις, τις ερωτήσεις σας και τους προβληματισμούς σας, για να ενταχθούν στην συζήτηση με τους υπεύθυνους του λιμανιού.


Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα των ραντεβού για φορτηγά της Ο.Λ.Θ. Α.Ε, θα πρέπει να εγγραφείτε στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση https://tas.thpa.gr/ Για την εγγραφή σας, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα :


Βήμα 1ο : Από την αρχική σελίδα του Σ.Ε.Τ.Α.Θ. επιλέξτε το menu των συνδέσμων της Ο.Λ.Θ Α.Ε.


Βήμα 2ο : Από το αναδυόμενο menu επιλέξτε την τελευταία επιλογή


Βήμα 3ο : Θα μεταφερθείτε στην σελίδα του συστήματος. Επιλέξτε την εγγραφή νέας εταιρείας (register a new company)


Βήμα 4ο : Συμπληρώστε τα στοιχεία σας όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα και πατήστε Register


Με την εγγραφή σας και την αποστολή της, η ΟΛΘ ΑΕ θα προχωρήσει στην έγκριση του αιτήματός σας και θα ενημερωθείτε με e-mail για την ενεργοποίησή σας. Μετά από την ενεργοποίησή σας, μπορείτε να κάνετε log in στο σύστημα με το email σας και τον κωδικό σας.


Επιμέλεια : Παύλος Βουλουτιάδης


Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α.Θ.

Σχεδιασμός & Διαχείριση ιστοσελίδας : Παύλος Β. Βουλουτιάδης

© 2020 Σύλλογος Εκτελωνιστών Τελωνειακών Αντιπροσώπων Θεσσαλονίκης   info@seth.gr  Ν. Κουντουριώτου 13 ΤΚ 54626 Τηλ. 2310530276