top of page

Διαδικασία παραλαβής αιτήσεων Εισαγωγών - Εξαγωγών στο ΠΚΠΦΠ&ΦΕ Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και του αμοιβαίου σεβασμού, καθώς και της αποφυγής διοικητικού και ελεγκτικού άχθους, τόσο από την Υπηρεσία μας όσο και από εσάς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία παραλαβής αιτήσεων εισαγωγών και εξαγωγών θα πραγματοποιείται ως εξής:

1. Οι αιτήσεις χρειάζεται να στέλνονται ταυτόχρονα σε δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις, pkpfpe7@gmail.com και pkthessalonikis@gmail.com , ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξέτασης της αίτησης.

2. Όλη η αλληλογραφία θα πραγματοποιείται στο αρχικό email της αίτησης.

3. Οι αιτήσεις προτιμότερο είναι να στέλνονται 2 εργάσιμες ημέρες, εντός ωραρίου, πριν την άφιξη του φορτίου. Οι αιτήσεις που θα στέλνονται το απόγευμα, συνακόλουθα, θα εξετάζονται την επόμενη ημέρα, με τη σειρά προτεραιότητας της ώρας αποστολής.

4. Οι αιτήσεις επιβάλλεται να είναι ολοκληρωμένες με τα συνοδευτικά τους έγγραφα, το παράβολο πληρωμένο και όπου απαιτείται να έχουν τα πρωτότυπα έγγραφα, ώστε να μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία της αίτησης και ο έλεγχος των εγγράφων.

5. Οι εξαγωγές θα πρέπει να στέλνονται έως τις 12 μ, ώστε να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε την ίδια ημέρα.

6. Ο επιτόπιος έλεγχος θα πραγματοποιείται μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο Γεωπόνο που χειρίζεται την αίτηση.

Τέλος, παρακαλώ, για την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου σας.

Με εκτίμηση

Δρ. Σταματοπούλου Μαρίνα

Προϊσταμένη ΠΚΠΦΠ&ΦΕ Θεσσαλονίκης

-- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ, ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 57001 ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310-547749 pkpfpe7@gmail.com

bottom of page